joi, 17 mai 2012

Green Sombrero Day!

Salut blog, astăzi Henry a postat pe blogul lui uitati ce ne zice:



Nu uita, astăzi este Ziua Verde Sombrero în Pandanda! Dacă nu aveţi sombrero de verde încă, să plătească doar o vizită la Fitch în Co haine pe Market Street, de Est. Faceţi clic pe Fitch spatele tejghelei, apoi faceţi clic pe pictograma umeraş deasupra capului său pentru a deschide catalogul. Veţi găsi Sombrero gratuit verde de pe a doua pagina a catalogului.

Am de gând să scadă în timpul de zi pentru a petrece ceva timp cu toţi prietenii mei din Sombreros lor verzi, şi să ia nişte poze. Deci, vreau să văd absolut toată lumea în Pandanda cu un sombrero verde stralucitor pe capul lor!

Asiguraţi-vă că pentru a marca calendarele pentru zi de joc sambata, 26 mai. Zi de joc este o zi în Pandanda minunat când poţi câştiga monede de dublu, toate zi pentru fiecare joc multiplayer joci. În plus, Moduri Pandanda şi voi fi ce gazduieste jocuri speciale de Iepurasul de Chase şi Fantomele de deal Misty în cazul în care aveţi o şansă de a câştiga o mulţime de aur Panda! Eu vă va aminti despre aceasta saptamana viitoare, astfel încât nu veţi pierde!

Partidul de la dumneavoastră Green Sombreros, Panda!


Cam atât pentru astăzi!
  
Rămâneţi cu noi pentru mai multe evenimente de pe Pandanda!