luni, 21 mai 2012

Get Zing's 4th Prize!

Salut blog, astăzi Henry a postat pe blogul lui uitaţi ce zice:

Fericit luni, Pals Panda!

Zing reclamă zgomotoasă a dezvăluit premiul patra şi ultima pentru vizita lui la curent Pandanda. Aveţi toată săptămâna să colecteze 10 Bilete de Aur a comerţului la Zing pentru acest premiu distractie si funky. Şi de locuri de muncă mare Trucuri Lukeyman9 lui Pandanda blog pentru a fi din nou prima Pandanda Blogger pentru a posta premiul nou! Asta e de 3 săptămâni la rând!
Draco6 a fost aproape în spatele lui, cu raportare la Pandanda pentru tine si bloguri Pandanda Focus.

Ghici ce se întâmplă acest lucru sâmbătă, în Pandanda? Aveti nevoie de un indiciu?





 Da, e timpul pentru o altă zi super-fantastic şi interesant joc Pandanda! Vei avea şansa de a câştiga de aur de la Panda Moderatori în jocuri de Iepurasul de Chase şi fantome ale Hill Misty. Mods vor fi gazduieste cat mai multe jocuri care se pot potrivi in ture lor, oferindu-vă o mulţime de şanse de a câştiga de aur Panda. În loc de acordare a 25 de aur pentru primul loc şi 10 de aur pentru locul 2 ca si cum ar face, de obicei, ei vor acorda 250 de aur pentru primul loc şi 100 de aur la locul 2!

De asemenea, fiecare joc multiplayer va acorda monede duble sâmbătă. Asta înseamnă că de fiecare dată când joci Pen Pig, linia 4, Ghosts of Misty Hill, şi Chase Bunny, va primi de două ori mai multe monede Pandanda faceţi de obicei. Nu există nici o limită la suma de monede Panda poti castiga!

Astfel, marca calendarele dvs. pentru a fi sigur de a fi aici, pentru această zi de joc simbata, douăzeci şi şase-05. Şi de a colecta aceste Bilete de Aur, astfel încât să puteţi obţine premiul Zing pentru această săptămână!

Partidul pe, Panda!
henry


Cam atât pentru astăzi!

Rămâneţi cu noi pentru mai multe evenimente de pe Pandanda!