sâmbătă, 2 aprilie 2011

henry a postat ceva nou pe blogul lui!


Salut! azitazi henry a postat pe blogul lui ca cei 7 panda au lvl 50 si siau luat dragonul cel mare! uitati ce spune:Chemaţi Dragons! 31 martie 2011
După şase luni de iscoditor, panda prima Pandanda terenurilor au ajuns la nivelul 50! Realizarea a luat o piatră de hotar incredibila suma de dăruire. panda care a ajuns la nivelul 50, miercuri, a terminat quest-uri în fiecare zi, deoarece Questuri a început pe 30 septembrie 2010.

Şi, bineînţeles, ajungând la nivelul 50 a fost doar primul bit de entuziasm pentru aceste ursii panda. Cel mai bun a fost că acestea ar putea accesa acum Dragon Quest! Ei au acceptat cu curaj Quest de la Questy, care le-a trimis să vorbească cu Trixie Trimble, panda misterios care face poţiuni pentru Paige. Ea le-a dat obiectivele lor Quest şi le-a trimis pe de-a lungul călătoriei lor de a convoca DRAGON propriile lor foarte!

Felicitări pentru cetăţean prima Pandanda de a convoca un dragon - Blowsight10!

Aceste căutătorii Super nu au fost cu mult în urmă în Blowsight10 dragoni citarea lor. Felicitări pentru aceste panda, de asemenea, pentru a ajunge la nivelul 50 şi completarea Dragon

Pentru mai multe fotografii şi înregistrări video de la Dragon Quest, a verifica afară blogurile aceste Pandas "pe Pandanda Oficial Blogroll!

Au fost deja dragoni mai chemat astăzi, şi panda mai multe vor fi dragoni citarea lor în zile, săptămâni, luni şi vină!

Păstraţi pe iscoditor!
Henry. e cei 7 ii cheama RainbowRacer,Penguitt,Clones,BetaOmer,Lime12101,Alvin,Drusilla
uitati o poza:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu